6 Aralık 2014 Cumartesi

FLORMAR ILLUMINATING PRIMER MAKE-UP BASE

Evet arkadaşlar yeni yıla az kaldı bu özel gün için özenle makyaj yapmak gerekir.Malum kopan coşan arkadaşlarımız olacak gecenin sonuna kadar terden o makyajın akması bulaşmasını istemiyorsanız yazımı okumaya devamm..

Öncelikle bunun için makyaja cildin hazır olması gerekir bir gün önceden yüzünüze peeling yapabilirsiniz dudakları da unutmayalım ;) ve güzelce nemlendirdikten sonra cildimiz hazır durumda :))
gelelim makyaja ilk önce cildimize makyaj bazı uygulamalıyız hem kalıcılığı artıracak hemde ter yuzunden fondotenin akmasını önler ben bunun için Flormarın ILLUMINATING PRIMER MAKE-UP BASE i kullanıcam.



30 ml bir ürün pompalı beyaz renkli yedirdikten sonra şeffaflaşıyor.ayrıca cildiniz kuru ise pul pul görünümü de ortadan kaldırır.ürünü uyguladıktan sonra bir kaç dakika beklememiz gerek cildim ürünü emmesi için bence gününüzün rezil olmasını istemiyorsanız atlanmaması gereken bir adım..



Artık flormar eskisi gibi değil kendisini fazlaca geliştirdi yeni seriler ve ürünlerine numara değil isim vermeye bile başladı hafife  almayın derim ben. fiyatına gelicek olursak 33.5 tl idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder